X-treme sähköinen Fatbike

Sähköavusteinen fatbike, joka kulkee todella sähäkästi! Pyörän takanapaan sijoitettu tehokas 250 wattinen moottori auttaa sinua kulkemaan kevyesti missä tahansa.

Pyörän runko on alumiininen ja kestävä. Moottoreineen ja akkuineen pyörä painaa vain 25 kiloa. Fatbiken isot ja 4″ leveät renkaat purevat polkuun / tiehen hyvin kiinni ja on se kevyt polkea ilman moottorin avustustakin – silloin sinua auttakoon SHIMANOn 21-portainen vaihteisto. Fatbiken vanteet ovat kevennetyt kaksikerrosvanteet, jotka antavat isojen ja tehokkaiden levyjarrujen rinnalla pyörälle ärjyn ulkonäön! Haarukassa on säädettävät ja lukittavat hydrauliset etujouset.

Sähköpyörän irrotettava akku on Samsungin taattua laatua ja kestää se yhdellä latauksella 30-50km, riippuen ajajan painosta (max. 120kg), ajonopeudesta sekä lämpötilasta. Sähköpyörää kontrolloit 3″ ajotietokoneesta, josta säädät avustuksen tason (1-5) sekä näet akun tason & ajetun matkan. Vasemmalla olevasta ohjaimesta voit vaihtaa avustuksen tasoa ja tarvittaessa laittaa näyttöön valon päälle.

Fatbiken satulassa on kantokahva, joten sitä on helppo siirtää. On se myös todella pehmeä ja tuntuu hyvältä kankuissa. Pyörän polkimetovat alumiiniset, joissa on 10 rautapiikkiä – tossut pysyvät varmasti kiinni vauhdikkaammassakin menossa.

Sähköpyörää voit ajaa myös talvella, sillä kestää se pakkasta 10 astetta. Myös renkaat purevat hyvin lumeen.